B.V.

Besloten vennootschappen hebben een wat uitgebreidere vorm van dienstverlening nodig, er moet een jaarrekening komen, er moet een jaarrekening gepubliceerd worden bij de kamer van koophandel, er moeten notulen gemaakt worden om de jaarrekening van het afgelopen jaar vast te stellen en er moet een aangifte vennootschapsbelasting worden ingediend.
In deze werkzaamheden ben ik zeer geroutineerd en maak hiervoor gebruik van de moderne hulpmiddelen om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Op koers

Veel belangrijker is het om te weten wat de actuele resultaten zijn die u in de onderneming hebt behaald, of de onderneming nog op koers ligt en vooral hierin ligt de toegevoegde waarde van het kantoor.

 

 

Ik ga als ondernemer naast de ondernemer staan, zorg dat hij de actuele en uiterst belangrijke cijfers van zijn onderneming ter beschikking heeft en denk mee in de consequenties die dit heeft voor het te voeren beleid van de onderneming.
Tevens is regelmatig evaluatie van de keuze van rechtsvorm en organisatie van belang, ook hierin denk ik graag met u mee.

Niet altijd fiscaal voordeliger

Door de invoering van de Flex B.V. wordt een B.V. eigenlijk voor iedereen bereikbaar, maar is zeker niet altijd fiscaal voordeliger, voor oprichting van een B.V. is het daarom belangrijk om door te rekenen wat fiscaal voordelig is, maar ook te letten hoe aansprakelijkheidsrisico’s op andere wijze kunnen worden afgedekt.